Hälsat på Troya

Igår hälsade vi på Troya m familj <3
Snart ska hon flytta hem! Hon fick träffa flocken en gång innan så det inte blir så mycket för henne på en gång sen.

Först ut var babyn Marith. Troya som den duktiga mamman hon är blev super glad över Mariths duktiga beteende. Hon kröp runt på rygg framför Troya ;-) Man såg att hon njöt i fulla drag över att ha en valp som fjäskade för henne.

Sen kom bror Adonis och Trubbel.
Adonis och Troya känner varandra så väl, så det var ingen stor grej tyckte dom. Lite svansviftande och Adonis tog såklart chansen i att försöka kliva på Troyas rygg... :-S Han klev fort ner därifrån igen och kissade in revir istället.

Trubbel -pappan till hennes väntade bebisar var hon inte lika glad att träffa som sist ;-) Han fick sig några omgångar. Hon kanske surar på honom nu när det inte e så kul längre att släpa runt på en tjock mage. Det är ju trots allt Trubbels fel!?! Han dock var ÖVERLYCKLIG av att se Troya, han trodde det skulle bli precis lika kul igen. Tji fick han!

Blondinen och Troya sågs inte. Det kommer dom ändå inte att göra här hemma! Troya ska inte behöva stressa över något som inte känns helt 100. Dom två har alltid funkat, men spänningarna har funnits där.

Imorn ska valplådan på plats. Bäddas och göras iordning. Kompostgaller ska upp så Troya kan vara helt skyddad i vårt så kallade sovrum (avskiljt med gardiner) om hon vill vara i fred.

MYS MYS MYS att gå i väntans tider <3

Kommentarer
Postat av: Togge

Troya kommer att få så fina små bebisar.

2011-07-28 @ 06:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0